Ik ben nog eens actief op zoek gegaan naar leuke gratis Window Mobile 6 applicaties, voor op de HTC Touch Diamond.

Dit is wat ik tot nu toe al gevonden en geïnstalleerd heb.

Fring om te msn’en, te Skypen en natuurlijk ook te Fringen. ICQ, Google Chat of SIP gebruik ik niet. Wel een groot nadeel bij fring: je ziet van je contacten alleen de nickname. Je kan niet meer info opvragen over de getoonde gebruikers. Ik heb in mijn contactenlijst enkele Tim’s en Tom’s staan, en dat is altijd een beetje uitzoeken wie wie is. Meestal vraag ik wel gewoon, welke Tim of Tom het is, dat vinden ze raar, maar als ik dan uitleg dat dat komt door fring, dan begrijpen ze dat wel.

Skype, om te Skypen natuurlijk. Is ook handiger dan fring om mee te chatten, maar kan natuurlijk alleen met het Skype netwerk connecteren. Bij zowel fring als Skype kan je kiezen met welk soort verbinding je wenst te werken. Thuis in de zetel, langs mijn Wifi router is dat natuurlijk mijn eigen Wifi netwerk. Handig, want dan kan je chatten zonder aan je pc te hoeven zitten.

moBlog is een applicatie om offline te bloggen. moBlog ondersteunt de meeste grote blogplatformen, waaronder WordPress. Wanneer je je artikel klaar hebt kan je het naar je blog sturen door op Publish te drukken. Je kan ook kiezen voor Save of Save as draft, maar dat blijkt niet te werken. Jammer, want dan moet je steeds je artikel in een keer afmaken. Met moBlog kan je ook eerder gepubliceerde posts bewerken en opnieuw bewaren. Handig om nog vlug even schrijffouten weg te werken.

Iemand anders nog leuke idee├źn of tips?

One Reply to “Windows Mobile 6 Applicaties”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.