Swype – Onscreen Keyboard

Swype is een onscreen toetsenbord voor touchscreen toestellen. Het verschil met andere toetsenbord applicaties is, dat niet niet de toetsen moet intikken, maar dat je “veegt” (wype) over de toetsen die je nodig hebt. Je begint bij de eerste letter, zoekt je weg naar de volgende letters en eindigt bij de laatste letter. Via een database wordt dan de door jou geswypete combinaties van letters vertaald in een woord.

Je zou er snelheden mee kunnen halen tot 50 woorden per minuut. Lijkt mij erg veel, als je weet dat de meeste mensen geen 30 woorden per minuut kunnen typen op een gewoon pc keyboard.

Maar goed, ik wil het wel eens proberen en heb mij dus ook ingeschreven om een beta versie te proberen. Jammer genoeg zeggen ze dat voor een HTC Touch Diamond nog geen versie beschikbaar is, niettegenstaande ze er eentje op hun site tonen met een Swype toetsenbord. Maar als je wat beter kijkt, zie je dat het helaas een geshopte foto is.

Afwachten zeker?

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.