Proximus Mobile TV Zapper

Ik probeer al een week een review te schrijven over de Mobile TV Zapper van Proximus. Een applicatie die toelaat snel en eenvoudig te wisselen tussen de TV kanalen die beschikbaar zijn voor Mobile TV. Alleen wou het niet direct lukken. Het zag ernaar uit dat de Mobile TV Zapper applicatie niet goed werkte op mijn N73. Ik kreeg geen verbinding en om de haverklap liep mijn toestel vast. Uiteindelijk heb ik de oorzaak kunnen achterhalen: de applicatie die ik gebruik om screenshots te maken en de Mobile TV Zapper gebruiken samen teveel geheugen en I/O om goed te werken. Nadat ik deze applicatie had afgesloten werkte de Mobile TV Zapper zonder veel problemen.

Om toch screenshots te kunnen maken heb ik dan maar de grootte en de kwaliteit van de screenshots naar beneden gehaald. Meer is eigenlijk ook niet nodig om te tonen waar het over gaat.

Je kan pas zien hoe nuttig de Mobile TV Zapper is wanneer je weet hoe de gebruikers ervaring van Mobile TV is zonder dit handige programmaatje. Je kan de uitleg lezen door op de thumbnails te klikken. Om terug naar deze pagina te komen gebruik best de “back” toets van je browser.

Mobile TV via Live! Mobile TV via Live! Mobile TV via Live!

Mobile TV via Live!

Nu we de Mobile TV Zapper gedownload en geïnstalleer hebben kan je hieronder de uitleg vinden.

Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper

Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper

Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper

Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper

Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper Mobile TV Zapper

Conclusie: Mobile TV bekijken met Mobile TV Zapper is echt wel aangenamer dan via Vodafone Live! De beeldkwaliteit blijft wel dezelfde (helaas).

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

8 thoughts to “Proximus Mobile TV Zapper”

  1. is het mogelijk om het installatiebestand ergens online te plaatsen. Volgens de FAQ van proxi zou het te vindne moeten zijn op de website.. niet gevonden dus!

  2. Ik heb het gewoon gedownload via de Live! portal. Je kan ook een sms sturen met “ZAP” naar 2130, dan krijg je de url en hoef je niet te verbinden met Live!.

    De info in de FAQ is blijkbaar niet juist, want ik kan ook nergens een download bestand vinden.

  3. via die sms gaat niet.. mijn toestel zou ni compatibel zijn.. wel stom dat ze net met mijn toestel reclame maken in hun afbeeldingen..

  4. Heb je een N95? Is toch ook een Symbian S60 toestel. Dat zou dan toch moeten lukken (tenzij natuurlijk de resolutie)

  5. ja, in theorie moet dat zeker lukken, enkel als je op die site verbinding maakt, dan ziet de server dat ik een ander toestel heb dan de opgegeven compatibele..

  6. lol, nu is de N95 toegevoegd bij de compatibele, maar de N95 8GB nog niet.. geduldig blijven dus:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.