Ja u leest het goed, ik ben gepieteld.  Afgelopen zondag al hoor, maar ik heb even gewacht om erover te bloggen.  Ik wou even zien hoelang het effect zou nawerken.

Pietel had mijn verhaaltje over mijn avontuur in de Brico gelezen en ernaar verwezen op zijn blog.

Dat Pietel een zekere autoriteit is in bloggend Vlaanderen had ik al begrepen via de top 100 van metatale.  Een soort van blogranking waar Golb.be om een of andere duistere reden niet in de database van wordt opgenomen (hoewel dat volgens de uitleg toch zou moeten gebeuren).  En ook via een post op zijn eigen site over zijn bezoekersaantallen.  Via Google Reader heeft hij op dit moment 290 abonnees, en dan vergeet ik er nog een heleboel via andere RSS readers.

Waarom schrijf ik dit toch allemaal neer? Wel omdat ik wil aantonen dat Pietel toch wel een heel legertje trouwe bezoekers / volgelingen heeft.  Hij schrijft gewoon dat hij een ‘verhaaltje’ gelezen heeft op mijn blog en pats, ik krijg de dag zelf nog 180 unieke hits via Pietel’s blog. ‘s Maandags nog 50 en dinsdag nog 27. Dat zijn er 257 in totaal.  Dus ongeveer een dikke 80% van Pietels vaste bezoekers heeft ook mijn blog bezocht. 

Maar dat is nog niet alles.  Mijn feedburner subscribers zijn gestegen van 12 naar 24 én ik heb er 1 google reader abonnee bij, twee maal een stijging van 100%

Dankzij de reacties op mijn Polyfilla voor kleine gaatjes verhaal heb ik ook weer een paar nieuwe interessante blogs ontdekt, zoals http://kleinstewereld.blogspot.com/, http://lifeisadance.wordpress.com/ en http://dickrichie.wordpress.com/.

http://blog.thomasbouve.com/ kende ik al maar ik vermeld hem toch, anders denkt hij misschien dat ik hem uitsluit 😉

Bedankt Pietel, en ik hoop dat ik mijn nieuwe lezers kan blijven amuseren!

Oh ja, http://www.mouseover.be/ zal ik dan ook maar vermelden zeker? Wist u trouwens dat ik ook gemouseoverd ben (zoek in het artikel naar Moleskine)? Maar dat had niet zoveel effect als het gepietel 🙂

11 Replies to “Ik Ben Gepieteld”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.