Het moest er eens van komen: ik heb een Flickr account aangemaakt. Ik heb er lang mee gewacht omdat ik het eigenlijk niet echt nodig heb. Ik heb voldoende webspace en bandbreedte tot mijn beschikking om zelf al mijn foto’s te hosten. Maar in een internetwereld waar alles (of toch veel) valt en staat bij social networking is het een leuk extra.

Na het lezen van Michel’s How to go from 15 to 13.000 image views per day on Flickr post (ik doe nog erger of ik hem ken) over Linda Lane (Wonderlane) was ik overtuigd over de mogelijke invloed die Flickr zou kunnen hebben op dit blog.

Ik ben er dus mee begonnen. Beetje bij beetje zal je op Flickr foto’s van mij kunnen vinden. Het voorzien van veel uitleg en tags zal veel discipline vergen, maar als blijkt dat het zijn vruchten afwerpt, heb ik dat er graag voor over.

http://www.flickr.com/photos/golb-be/

Wie wil mag mij toevoegen bij zijn contacten. Zo zie ik ook eens wie mijn blog leest en waar zij mee bezig zijn.
http://www.flickr.com/people/golb-be/

De eerste upload die ik gedaan heb zijn mijn twee foto’s van de hoornaar die ik eind april maakte en een foto van een pagina uit de Bijbel (Deuteronomium 7:20). Met tags en uitleg. Ik ben eens benieuwd.

Hoornaar

Hoornaar in de bijbel

Wat dat kennen van Michel betreft, ik ken hem van ziens. Echt waar! We hebben een tijd bij dezelfde werkgever/opdrachtgever gewerkt. Pas een jaar na het aflopen van zijn opdracht ben ik via zijn Flickr account (hoe toepasselijk bij dit artikel) op zijn blog uitgekomen en ik vond toen al dat hij mij zo bekend voorkwam. ‘t Is pas achteraf dat ik te weten kwam dat we een tijdje in hetzelfde gebouw gezeten hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.