De revolutionaire inputmethode – swype – is eindelijk in beta beschikbaar voor Android.
http://beta.swype.com/

Swype werd ontwikkeld door de bedenker van het gekende en veel gebruikte T9 woordenboek. In onderstaande video zie je hoe swype werkt.

Om Swype te downloaden, moet je je wel eerst registreren, een installatie programma op je Android downloaden, inloggen, Swype downloaden en installeren en opnieuw inloggen. Beetje omslachtig als je het mij vraagt. Voorlopig kan Swype ook enkel Engels en Spaans herkennen.

Swype werkt verbazend goed, beter dan ik verwacht had. Alleen is het toetsenbord van mijn HTC Magic een beetje klein om tijdens het swypen te zien waar de letters staan. Ik ken het keyboard blind van buiten als ik met twee handen type, maar met één vinger zie ik toch graag waar de lettertjes staan. Oefening baart kunst, daar ben ik zeker van. Ik herinner mij nog het moment dat ik T9 vervloekte, een dag wou ik er niet meer zonder.

Benieuwd wanneer Swype standaard geïmplementeerd zal worden op toestellen met touchscreen. Wat mij betreft wordt dit de nieuwe manier van tekst invoeren.

2 Replies to “Swype Beta Voor Android”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.