De allereerste indruk die ik van Raz*War had was zeer goed: via een knappe webshop een alledaags product verkopen op een nieuwe manier. Ik was verkocht en bestelde dus meteen een gratis startpakket. Binnen de 24 uur lag het scheermesje in mijn brievenbus.

Mijn eerste scheerbeurt met het mesje verliep echter niet zoals gewenst. Zonder al te veel druk uit te oefenen klikte het mesje uit zijn houder. Iets wat scheren zo goed als onmogelijk maakte. Een half uurtje surfen leerde mij dat ik blijkbaar de eerste en misschien wel enige Raz*War klant was die dit probleem had. Misschien kwam het door mijn oerstijve baardharen?

Normaal gezien zou ik gewoon een mailtje gestuurd hebben om mijn ongenoegen te uiten, maar aangezien Raz*War een hele web campagne op poten had gezet besloot ik om eens te controleren hoe goed ze hun e-reputatie bewaken. Ik zwierde een kort filmpje op het net en kreeg enkele dagen later al een berichtje op dit blog of ik hun niet eens wou contacteren. Ze hadden iets speciaals voor mij. Prima, zei ik, al hoop ik dat het geen rechtszaak is.

Bleek dat ze enorm aangedaan waren van mijn slechte ervaring en ze vroegen mij om hun nieuwe prototype (in primeur) te testen. Hier moest ik geen twee keer over nadenken: stuur maar op die handel, ik heb nog wel wat baard staan die geschoren mag worden!

De twee bovenstaande foto’s tonen de duidelijke verschillen tussen het oude type (bovenaan) en het nieuwe type mesje. Het nieuwe type handvat ziet er stoerder uit. Onder het Raz*War stickertje staat er Personna X5, wat mij dus een variant lijkt van het Amerikaanse merk Personna de M5 Magnum.

De verwisselbare kop bevat 5 mesjes en een trimmer. Het bevestigingsmechanisme is mijn inziens stukken beter dan bij het vorige mesje. Dit mesje zal niet meer losklikken!

Het eerste mesje viel misschien wat tegen, dit scheermes maakt alles goed. 10 op 10 qua e-reputation management en customer support. Leuk idee, goed uitgewerkt. Ik ga er nog dikwijls gladgeschoren bijlopen!

4 Replies to “Primeur: Nieuw Raz*War Scheermes”

  • Mijn starterskit is vandaag toegekomen – ik ben benieuwd of ik dezelfde problematiek tegenkom! Mijn blog zal het geweten hebben ;-).

  • Dat ziet er ni slecht uit!
    Dat is nu is ééntje dat ik zou kopen.
    Euhm… Dat van mij is ook kapot! xD

    Het mesje doet mij trouwens denken aan Gillette Fusion, deze heeft (voor zover ik mij herinner) ook 5 mesjes en een trimmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.