Met volle teugen laat Golb zijn longen weer vollopen met internet. Meer dan 30 uur zijn we offline geweest door een defect aan een switch in het datacenter. Mijn host valt niets te verwijten, dat zijn een groepje enthousiaste vrijwilligers, maar over dat datacenter heb ik zo mijn bedenkingen. Ach, ik zal het maar niet aan mijn hart laten komen, er zijn ergere dingen in het leven.

2 Replies to “Golb Is Terug Bij De Levende”

  • Man, man, miserie, miserie… Doodsangsten heb ik uitgestaan. Wat is er aan de hand, hoe lang gaat het nog duren. Na een tijdje wist ik dat er wat scheelde met de switch, maar met welke switch. De on/off switch? De switch van de geldkraan…

    Oh ja, doet mij er aan denken: vlug een nieuw back-upje maken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.