Google houdt blijkbaar niet van Golb… Ik krijg de Google Friend Connect totaal niet geïnstalleerd. ‘k Heb de twee nodige files geupload naar de home directory van deze site, maar noppes.

Nochtans staan de canvas en rpc_relay files op de juiste plaats.

Ik haat het als dingen die simpel zouden moeten zijn niet werken!

UPDATE: whow, dit is echt wel wierde shit… Ik kan wel nieuwe gadgets aanmaken voor Pietel en Michel, maar niet voor mijn eigen. Wat doe ik in godsnaam verkeerd. En is het normaal dat ik dat voor Pietel en Michel wél kan? Ik denk het niet hé!

One Reply to “Geen Google Friend Connect Voor Golb”

  • Heb het aan het bollen gekregen. Alleen weet ik nog niet wat er juist verkeerd zat, want ik heb twee dingen veranderd. Deze keer heb ik de files geupload via UltraEdit én heb ik wat met de DNS settings zitten prutsen. Aan de DNS settings zou het wel eens gelegen kunnen hebben, alleen zou je niet verwachten dat die onmiddellijk actief zijn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.