Aangekondigde Treinstaking geeft een hoge pagerank in Google

Ik vroeg mij al af waarom ik vandaag zoveel hits te verwerken kreeg (bwa, wat is veel hé). De log files wijzen in de richting van Google… En kijk eens: wanneer je (op het moment van schrijven) “Aangekondigde Treinstaking” ingeeft als zoekwoorden, dan staat http://www.golb.be op de eerste plaats! Applausje voor mijzelf 🙂 (en nu ga ik stoppen, want ze gaan mij anders uitmaken voor “Google-hoer”)

Aangekondigde Treinstaking geeft een hoge pagerank in Google

Vandaag heb ik van thuis gewerkt, om alle problemen met de zondags regeling én de staking te vermijden. Volgende maandag neem ik een dag verlof. Ik laat mij niet gijzelen. Maar het kan goed zijn dat jij niet de mogelijkheid hebt om dit te doen. Je verlofdagen voor dit jaar zijn op en je werkgever laat niet toe dat je van thuis werkt. Je hebt ook geen collega’s die je kunnen meenemen met de auto, en met de fiets gaan is veel te ver. Veel miserie gehad vandaag? Deel je ervaring met ons door commentaar te geven op deze post.

Ik weet wat het is om te wachten op een trein die niet komt. Ik weet wat het is om je dagelijkse vrije tijd gehalveerd te zien door de NMBS! Troost u, ik leef met u mee!

Nog even reclame maken voor de dag van de lege trein, op maandag 7 april 2008!
http://actielegetrein.741.com

Geniet nog van je resterende Kerstavond.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.