U heeft een vraag, u zoekt het antwoord. In plaats van uw browser te openen en aan de hand van zoekwoorden uw favoriete zoekmachine te bestoken kan u ook gewoon een vraag stellen aan aardvark.

aardvark

Aangezien Aardvark een social search tool is, heb je natuurlijk mensen nodig die je vragen gaan antwoorden. Iedereen die zich aanmeldt selecteert een aantal kennis domeinen waar hij wat over weet. Dat kan gaan van alledaagse dingen zoals koken, tot gespecialiseerde domeinen als gezondheid of programmeertalen. Hoe meer mensen er in je netwerk zitten hoe vlugger je vragen beantwoord zullen worden.

Op dit moment kan je alleen aanmelden via uitnodiging, en de meeste gebruikers komen uit de VS. Maar ik kan mij niet inbeelden dat er geen Amerikaan zou zijn die wat wil weten over België. Al was het maar om te weten van wat België de hoofdstad is.

Toevallig heb ik hier 10 uitnodigingen liggen. Wie mij een mailtje stuurt naar golb [at] golb [punt] be krijgt er eentje cadeau. Zo kan jij ook vragen stellen aan aardvark, en misschien kan jij die van mij wel beantwoorden?

P.s. geef in het mailtje ook mee over welke drie topics jij wat weet.

One Reply to “Aardvark – Social Search”

  • Sinds gisteren zit ik ook op aardvark.
    \’k heb jammer genoeg geen vragen over vuur maken, want dat lijkt echt wel jouw specialiteit 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.