Mooi weer, nieuwe motorseizoen, nieuwe RAD shop in Hasselt… 3 redenen om mijn motor wat extra te pimpen. Led lichten (richting aanwijzers en achterlicht) met alarmfunctie zou ik wel zien zitten, maar ik heb geen zin in het geklooi met de kabelboom en ik moet toegeven, heb niet veel kaas gegeten van elektriciteit. Daar hou ik mijn handen dan maar netjes vanaf.

Blijft er niet veel over dan wat stickers plakken. Op RAD.eu vond ik wat ik nodig had. Online bestellen kan, en is zelfs gratis vanaf 15 euro, maar ik had de stickers graag dit weekend nog geplakt. Niet dat ik een excuus nodig heb om met de motor te rijden, maar én stickers nodig hebben én een nieuwe RAD shop in Herk-de-Stad zijn twee uitstekende redenen om mijn motorlaarzen nog eens aan te trekken.

De shop is zeer groot en ruim en er is voldoende plaats om met twee personen tegelijk door de rayons te snuffelen. Gelukkig is er meer in voorraad dan wat de website aangeeft, en kon ik zo met o.a. nieuwe velgenstrips vertrekken.

Hoe je die dingen moet aanbrengen had ik al eens even opgezocht op youtube:

Met onderstaande als resultaat.

Wheel Striping

Tips voor het aanbrengen: zorg het wiel waarop je de strip wil aanbrengen vrij kan draaien. Hou de velgenstrip beneden tegen de velg gedrukt en draai aan het wiel, niet aan de velgenstrip zelf. Door het wiel te draaien vermijd je dat je strip gaat op en neer lopen. Laatste tip: wees niet te zuinig, de eerste 10 cm van het begin kan je best terug losmaken (zoals aangegeven in het filmpje) totdat het begin van de velgenstrip netjes aansluit met het einde. Er zit genoeg tape in het pakket voor 2 velgen aan weerszijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.