Toren: Een Voorstelling Voor Pendelaars

Ze zijn er gisteren mee in het nieuws geweest, maar ik had ze al een tijdje in de gaten. Menno, Michiel en Jozef willen met hun toren de pendelaars aan het denken zetten over de snelheid waaraan het leven voorbijflitst. Het is hun gelukt! Sinds 3 augustus, toen ze het verhoudingsysteem a : b = b : (a + b) op hun weide aan het uittekenen waren, kijk ik er dagelijks naar uit om te ontdekken wat er nu weer bijgekomen is.

Vorige week had ik al geprobeerd om uit te vissen wat er nu juist aan de hand was (ik dacht aan een recordpoging paalzitten of zo), maar Google wist mij niet veel te vertellen. Ik was immers verkeerd aan het zoeken.

Wel jongens, knap gedaan. Nu ik weet wat er aan de hand is let ik nog beter op, om er zeker van te zijn dat ik jullie vooruitgang gezien heb! Ik zal jullie missen de 1st september!

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

2 thoughts to “Toren: Een Voorstelling Voor Pendelaars”

  1. In de Vaart der Volkeren maakt sinds juni 2008 beelden in het landschap voor de mensen in de trein. Vandaag doen wij dat nog steeds en hopelijk nog voor lang.

    Als je zondag 23 augustus langs de Toren in Winksele passeerde zag je daar trouwens een kleine zustertoren van In de Vaart der Volkeren. Veel kans had je niet om haar te zien, maandagmiddag was deze immers al verdwenen en gerecupereerd als sprokkelhout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.