Paniek! Er staat een meeting in Today scherm waar ik mij helemaal niet aan verwacht had. Een staff meeting dan nogwel. En waar is ze? In room 1180 Seat… Hé wacht eens even, die meeting room ken ik niet. Wie heeft die meeting geboekt? Even doorklikken naar mijn agenda. Euh? Daar staat niets? ‘t Is een spookmeeting, en ik ben blijkbaar niet de enige: Staff Meeting (Seattle Office – Rm 1180).

screenshot_7

Sommige zeggen dat een hard reset kan helpen, maar dat heeft volgens mij geen zin. Het eerste wat ik gedaan heb toen ik het toestel uit de doos nam, was een nieuwe ROM update. Die meeting zit dus in de ROM en een hard reset zal die daar niet uithalen. Naar ‘t schijnt is er ook nog een andere spookmeeting, maar die heb ik nog niet gezien. Ik krijg steeds de meeting van hierboven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.