Niet tegenstaande de N73 reeds meer dan een jaar geleden gelanceerd werd, maakt Nokia deze dagen weer hevig reclame voor deze smartphone.

Tot het einde van het jaar krijg je bij elke N73 gratis een geheugenkaart van 1 gigabyte.
http://www.nseries.be/nl/N73/

De reden waarom er voor de N73 terug reclame wordt gemaakt is omdat er nieuwe hardware inzit. Hebben ze een producent gevonden die nog beterkoop kan leveren, of waren de vorige versies gewoon slecht?

Voor mij is de N73 helemaal niet meer hot! Ik denk dat dit de slechtste gsm is die ik sinds mijn Ericsson T39 (2001) gehad heb. Okay, je kan er veel mee, maar een toestel dat om de haverklap crasht… Dat vind ik minder leuk.

Ik moet eerlijk zijn, het is niet om de haverklap. Ik kan ondertussen voorspellen wanneer mijn N73 gaat crashen. Meestal is dat na een video oproep, na het afsluiten van Messenger of na het onderbreken van een dataconnectie. Of zou dat aan het 3G netwerk liggen?

Ik ben allesinds op zoek naar een nieuw toestel. Email, Exchange, WiFi, WAP/mobile internet, camera, bellen en SMS-en. Meer moet dat niet zijn. Of ik ook zoiets vind tegen een zacht prijsje, dat is een andere zaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.