Niettegenstaande er in de changelog staat geschreven dat firmware versie V 4.0812.4.0.1 de reboot en crash problemen zou moeten verhelpen, crasht mijn N73 nog steeds.

Al heb ik wel het idee dat het een pak minder voorkomt, maar een telefoon die uitvalt wanneer je net wil bellen, daar heb je niets aan. Ik zou hem kunnen terugbrengen, want hij is nog onder garantie, maar wat gaan ze er dan aan doen? Niet veel vermoed ik.

Zelf ben ik er nog steeds niet achtergekomen waarom hij juist crasht en meestal is de standaard procedure in een service point dat ze er de laatste firmware opzetten. Dan ben ik mijn gsm drie weken kwijt voor iets wat ik thuis ook zelf kan. Ach ja, we zullen maar even verder sukkelen. In september, dan heb ik deze gsm een jaar, en dan koop ik mij een andere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.