De power button van mijn HTC Desire doet al een tijdje raar. Soms reageert hij niet meteen en moet ik hem meerdere malen indrukken om mijn telefoon in of uit waaktoestand te krijgen. Een knopje dat ik nogal veel gebruik dus, want voor ik hem in mijn zak steek, wil ik mijn scherm locken en vooraleer ik er iets mee kan doen moet ik het unlocken. Allemaal met datzelfde hardnekkige knopje.

Gelukkig bestaan er oplossingen voor. Eéntje om de telefoon te unlocken en ééntje om hem weer te locken.
Respectievelijk Wake All en Lock Screen Widget.

Werkt prima, al moet ik het nog even gewoon worden na twee jaar te powerknoppen.

One Reply to “HTC Desire Power Button Defect”

  • Na twee dagen gebruik, was ik de twee hierboven vermeldde apps al beu. Unlocken ging niet altijd even lekker, en om de een of andere manier, ging mijn wekker wel af, maar was er geen mogelijkheid om hem uit te zetten. Alles eraf gesmeten dus en “Fix Broken Power Button” geïnstalleerd. Met de juiste instellingen, werkt dit wel perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.