Marktonderzoek Bordspelen

Tom, een collega van mij, volgt na zijn uren een graduaats opleiding Marketing.  Daarbij is het blijkbaar de gewoonte dat ze in het tweede jaar een marktonderzoek houden.

Tom is een gepassioneerd bordspel-speler.  Niet verwonderlijk heeft hij bordspelen dan ook gekozen als onderwerp voor zijn marktonderzoek. 

Hij vroeg mij om deze enquête over bordspelen in te vullen, en om die door te sturen naar mijn familie en vrienden.  Hoe meer antwoorden hij krijgt hoe duidelijker het beeld van zijn marktonderzoek zal zijn.  Alleen heb ik het niet zo begrepen op het doorsturen van emails, en daarom plaats ik het hier maar.

Wie dus 5 minuten van zijn internettijd zinvol wil besteden mag deze enquëte gerust invullen. http://www.thesistools.com/?qid=45342&ln=ned

Alvast bedankt!
 

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

3 thoughts to “Marktonderzoek Bordspelen”

  1. Hoi, Het is al een tijd geleden maar indien uw collega de uitslagen van dit onderzoek nog heeft dan zou ik die graag ontvangen op mijn email.

    Bedankt,

    Michiel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.