Ik moet het toegeven, ik ben ondertussen een echte Google-addict geworden. Zeker nu Google het gebruik van de algemene account heeft ingevoerd. Via 1 enkele login kan je inloggen op alle Google diensten waarvoor je bent ingeschreven.

Ik maak onderandere gebruik van Google Mail, Google Reader, Analytics en Google Notities. Google Reader is een online RSS lezer en is ook mobiel bereikbaar. Zeer leuk wanneer je in de trein eens wat wilt lezen, en zo blijf je ook op de hoogte van wat er heerst in koppen van je collega bloggers.


Alleen vind ik het jammer dat je alleen maar ongelezen berichten kan lezen, en dat je niet kan bladeren door de reeds gelezen posts. Of zie ik iets over het hoofd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.