Google heeft een nieuwe feature voor Google Mail: Goggles. Speciaal voor zatlappen met dikke vingers (van uw dikke tong zullen ze niks merken in een email). Dus voordat je een emailtje kan sturen moet je enkele simpele rekensommetjes oplossen, binnen een vooraf in te stellen tijd (standaard 60 seconden). Per default verschijnt deze optie alleen op vrijdag- en zaterdagavond, maar andere tijdstippen zijn ook in te stellen. Om gebruik te kunnen maken van Goggles moet je dit activeren in de “Labs” sectie van je instellingen.

Help… Ik kan die instellingen niet vinden… Iemand een idee?

De optie Labs vind je alleen wanneer je je taal in het Engels hebt staan, niet wanneer je taal als Nederlands is ingesteld.

Niet dat ik die Goggles functie nodig zal hebben, want ik ben zeer zelden dronken, maar ik moet wel toegeven dat ik een rule heb in outlook die al mijn professionele mails een minuutje tegenhoud.
Altijd handig wanneer er heftige discussies per mail gevoerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.