Geocache Navigator

Hier zocht ik al een tijdje naar. Een goede geocache applicatie. Powernavigator en BlueSky werken wel goed, maar dan heb je geen info over de cache. GeocacheNavigator heeft dit wel allemaal.

http://www.geocachenavigator.com

Wanneer je de applicatie op je gsm hebt geïnstalleerd kies je een pincode (kan vanalles zijn). Daarna vraag je het ID op. Dit is een uniek ID per gsm. Met die gegevens in de hand ga ja naar de GeoCaching.com phonelogs pagina. Hier geef je je ID en je pincode in (die je gekozen had tijdens de installatie). Je Geocaching account en Geocache Navigator zijn nu met elkaar gelinkt.

Open nu de Geocache Navigator op je gsm en zoek naar een cache. Je kan de Geocache Navigator ook gebruiken in combinatie met een gps. Om informatie over de dichtstbijzijnde cache te downloaden heb je wel een data verbinding nodig. De applicatie is vrij zuinig met data, zolang je geen map achtergronden gaat downloaden (stratenplan, topografische kaart of luchtfoto).

Zelf een locatie ingeven is uiteraard ook mogelijk, en het kompas wijst je ook dan zonder enig probleem in de juiste richting.

De Geocache Navigator applicatie is van naadje tot draadje beschreven op hun homepage. Dat ga ik dus hier niet doen 🙂
http://www.geocachenavigator.com

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.