Stinkende Scheten Zijn Gezond

Stinkende scheten zijn gezond. Dat stond er vorige week in de krant. Het eerste waar ik aan dacht toen ik dat las was: om ze te laten of om ze te snuiven? Het bleek het eerste te zijn. Wie stinkende scheten zou laten, heeft naar ‘t schijnt een goede bloeddruk.

De bacteriƫn die ervoor zorgen dat je scheten stinken, die zorgen er ook voor dat de aderen zich ontspannen, en je zo dus een lagere bloeddruk geven. Het zijn dus niet de scheten die gezond zijn, maar het andere nevenproduct van die bacteriƫn.

Stel u eens voor dat het andersom zou zijn, dat het gezond zou zijn om stinkende scheten in te ademen…

Oh, ik voel mij niet goed. Zal ik nog een scheetje laten?

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

2 thoughts to “Stinkende Scheten Zijn Gezond”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *