Dit is precies een gewoonte bij infrasturctuurwerkers. Die van de waterleiding deden het (daar kwam ik 30 jaar later pas achter toen ik een sleuf groef om aardgas te leggen), die van de gas deden het en nu doen de onderaannemers van Belgacom het ook.

‘t Is niet omdat je het straks niet meer ziet dat je zomaar je vuil ergens mag smijten hé. Dit zou nog wel eens interessant kunnen worden voor archeologen uit de verre toekomst.

Zo een sleuf voor je huis heeft ook zijn voordelen. Even, ja heel even, waande ik mij een ware kasteelheer. Thuis zitten, niks doen, in mijn eigen kasteeltje met poort én slotgracht!

In 6 uur tijd hebben ze 40 meter glasvezelkabel gelegd. Gat gegraven, kabel erin, gat dicht. Ik had verwacht dat ze toch meer konden doen in die tijd. ‘t Zal Belgacom een worst wezen denk ik, anders hadden ze ook geen aannemer genomen die van de andere kant van het land moest komen. Net alsof er hier geen aannemers zijn die een gat kunnen graven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.