Ik heb dan toch maar besloten om mij deze morgen te scheren. De eerste test van het Raz*War scheermesje dat ik eerder deze week bestelde.
De mesjes zijn scherp, en het scheert zeer gemakkelijk mijn rechterwang. Toen ik aan mijn linkerwang wou beginnen schoot het mesje echter uit de houder. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Korte video ter illustratie:

Raz*War Test from Golb on Vimeo.

Scheer ik mij verkeerd? Hebben nog Raz*War gebruikers dit voor of heb ik pech gehad met een defecte houder?

3 Replies to “Raz*War – Eerste Indruk”

  • Na je eerdere bericht over de RazWar heb ik mij er ook een besteld. Vanmorgen voor het eerst gebruikt en ik ben nog niet helemaal gewonnen. Het mesje is bij mij niet los gekomen, maar het klikte wel veel tijdens het scheren.

    De aansluiting van het mesje ziet er wel wat gammel uit. Als ik er zijdelings op druk zie ik dat het makkelijk uit de houder schiet. Ik kan me voorstellen dat er exemplaren zijn die iets minder goed aansluiten en dat je tijdens het scheren al prijs hebt.

    Ik probeer het nog een paar dagen.

  • Ik heb de mijne intussen ook gebruikt. Het mesje bleef goed zitten, maar de aansluiting ziet er inderdaad vrij gammel uit. Het is wel een pak goedkoper dan een Gillette en het resultaat vond ik minstens even goed.

    Het feit dat het mesje uiteindelijk de strijd tegen mijn stalen baard heeft gewonnen, pleit ook wel in zijn voordeel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.