Bereken zelf uw goedkoopste gsm tarief

Op de site van Test-Aankoop kan je je goedkoopste gsm tarief laten berekenen.

Er wordt enkel rekening gehouden met bellen naar nationale nummers (vast en mobiel), sms’en en mms’en. Wanneer ik die gegevens invul, aan de hand van mijn laatste factuur krijg ik BASE Gold als beste tarief.

Bij het surfen naar de BASE home page, krijg je al meteen de boodschap dat de Base tarieven het best scoren, van alle Belgische tarieven op de Belgische markt, volgens Test-Aankoop. Ik moet u dan ook niet vertellen dat bij eender welke opgegeven bel profiel één of ander BASE tariefplan als beste koop staat.

Is BASE dan echt voor iedereen de beste koop? Neen, natuurlijk niet. Zo simpel als Test-Aankoop het wil doen uitschijnen is het helaas niet.

Tegenwoordig kan je heel wat meer met een gsm dan allen bellen en berichtjes versturen. Je kan er ook mee surfen, je mails mee bekijken en video-gesprekken voeren. Voor wie deze laatste dingen ook zou willen doen liggen de kaarten heel anders. Niet alleen de prijs is belangrijk voor het kiezen van een mobiele operator, maar ook de beschikbare technologie, diensten en service. De rekenmodule van Test-Aankoop houdt hier totaal geen rekening mee, evenmin met de kleine lettertjes. Sommige tariefplannen zijn alleen beschikbaar voor de eerste x aantal abonnees, al dan niet met een vast contract van 24 maanden. Terwijl andere voor iedereen beschikbaar zijn, zonder een contract van bepaalde duur.

Deze dingen spelen ook mee wanneer je op zoek bent naar het, voor jou, meest geschikte tariefplan.
Wie dus echt wil weten wat voor hem het beste is, zal nog steeds zelf op onderzoek moeten gaan.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

One thought to “Bereken zelf uw goedkoopste gsm tarief”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.