Pikante Geschenken – De Levering

Normaal gezien zou ik het pakje vrijdag al gekregen hebben, maar ik was niet thuis dus kon ik het pas vandaag bij de post gaan afhalen. ‘t Was heel discreet verpakt, maar volgens mij kennen die van de post de afzender want ze hadden nogal een grijs op hun gezicht. En ‘t is niet dat ze daar altijd lachen, want lachen doet daar pijn. Maar goed, zullen we eens kijken wat erin zit?

Pepermuntjes! Eigenlijk moet ik zeggen pepermunten, want ‘t zijn serieus grote. Een hele mond vol. Suikervrij en in een geweldig doosje. Dat doosje ga ik nog gebruiken om een overlevingskit van te maken.
Peppermint Peckers

Bondage tape. Roze, nog geen idee wat ik daar juist mee ga doen, want ik ben nogal gesteld op mijn (bewegings)vrijheid. Aan de andere kan, misschien kan ik het wel gebruiken om mijn hoofd mee vast te tapen aan de zetel in de trein, dan kan ik beter slapen. Alhoewel: roze…
Bondage Tape

Een Top Cat. Erotic purr… fection…
Top Cat

En een flesje Burning Desire. Normaal had dit een Pocket Rocket moeten zijn, maar we zullen een gekregen paard maar niet in de mond kijken. Echte mannen kunnen trouwen toch niks doen met een Pocket Rocket.
Burning Desire

Blijkbaar heeft niemand de Pocket Rocket gekregen. In tegenstelling tot Wim vind ik dat de geur best meevalt. De smaak ook trouwens. Misschien was die van Wim vervallen? Je moet wel weten dat die spullen in de USA gemaakt worden, naar USA smaakstandaarden. Dat kan je niet vergelijken met wat we hier gewoon zijn.

Als je er op blaast wordt het inderdaad warm. Dat heb ik even op mijn hand uitgeprobeerd. Ideaal dus tegen koude handen 🙂

Alé merci hé http://www.pikantegeschenken.be.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

2 thoughts to “Pikante Geschenken – De Levering”

  1. Zou het kunnen dat enkel de vrouwelijke blogsters de pocket rocket ontvangen hebben ?
    Bij mij zat hij alvast wel bij. Ik heb dan weer geen bondagetape maar iets anders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.