Multi Mobile brengt een Dual SIM PDA op de markt

Multi Mobile brengt een PDA op de markt waarin u twee SIM kaarten kan plaatsen. Dual SIM oplossingen bestaan al langer dan vandaag, maar deze PDA maakt het, net zoals de Samsung D880, mogelijk om gelijktijdig bereikbaar te zijn op de twee nummers. Dat is pas handig!

Multi Mobile

Ideaal voor diegene die een gsm van het werk heeft, maar ook privé bereikbaar wil zijn, en niet met twee toestellen wil rondlopen. Of gewoon voor iemand die steeds via de goedkoopste manier wil bellen. In België zou je dan een triple SIM toestel nodig hebben. Zo zouden al uw Proximus contacten u op op Proximus nummer bellen, uw Mobistar contacten op uw Mobistar nummer en uw Base contacten op uw Base nummer. Veel mensen werken nu met maar 1 nummer omdat het zo omslachtig is om met meerder gsm’s rond te lopen, maar met dit toestel is dat probleem van de baan!

http://www.multi-mobile.eu/index.php

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

5 thoughts to “Multi Mobile brengt een Dual SIM PDA op de markt”

  1. Dual-sim pda is ook te verkrijgen via http://www.dual-sim.nl alleen betaal je dan een stuk minder! Wel bedankt voor dit artikel, dit artikel bracht me op het idee om te gaan zoeken en uiteindelijk kwam ik dus daar uit 🙂

  2. Rudi, misschien moet je mij er eens eentje opsturen, dan kan ik er voor u een review over maken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.