Mijn Restaurant: Oostende En Leuven Genomineerd

Een echte verrassing was het niet, maar Oostende en Leuven zijn de genomineerden van Mijn Restaurant. Zal Leuven het de tweede keer overleven, en is het Oostende die zijn deuren moet sluiten. Of kunnen Ghislaine en Pieter rekenen op de steun van Gent, zoals verkondigd door Chris?

Ik denk dat Oostende het onderspit zal moeten delven. Alhoewel dat ook eens anders zou kunnen zijn. Deze keer had ik compassie met Ghislaine, ze kon er niks aan doen dat het eten op niks trok. Het leek erop dat de kok er zijn voeten aan geveegd had. Op de site van VTM kan je trouwens lezen dat Ghislaine en Pieter chef-kok Frank ontslagen hebben. Dat verhaal gaan ze dinsdag 29 april uit de doeken doen. In afwachting tot ze een nieuwe chef-kok hebben, moeten ze het stellen met een chef-kok ad-interim. Misschien dat de mensen dan uit medelijden voor Oostende gaan stemmen? Gishlain is deze aflevering ook niet meer als de mega jaloerse bitch afgeschilderd, dat kan het stemgedrag ook beïnvloeden.

Voor mij blijft de rangschikking als volgt:

  • Hasselt
  • Antwerpen
  • Leuven
  • Oostende
  • Gent

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.