Het zat eraan te komen. Nadat ik de Classics in Lego gezien had wou ik zelf eens een Lego Minifigure Photoshoot doen. Gisteren onder de middagpauze naar de speelgoedwinkel getrokken en er mij een Lego figuurtje uitgekozen. Er waren er niet zoveel, dus was de keuze vrij snel gemaakt. Een bouwvakker met een grijns op zijn gezicht!

Vlug terug naar ‘t kantoor om nog tijdens diezelfde middagpauze foto’s van bouwwerven te zoeken op Flickr. Uitprinten op A4 en we hebben een achtergrond.

Niet meteen super grappig of mega cool gedaan, maar ik ben er voorlopig toch blij mee. Misschien dat ik in de toekomst nog ideeën krijg. Ondertussen ben ik uit mijne droom, zoals ze dat zeggen en kan ik weer rustig slapen 🙂

Lego Minifig Photoshoot

De rest van de set kan je op Flickr bekijken.

Lego Minifig Photoshoot

De setup is vrij eenvoudig: een keukentafel, een statief en een microvezeldoek als ondergrond.  De achtergrond is een standaard A4 papier, vastgehouden met 2 wasknijpers en een beetje gebogen.  Zo blijft het gemakkelijker rechtstaan.

2 Replies to “Lego Minifigure Photoshoot”

  • Ja de setup laat meestal zien hoe simpel het allemaal kan zijn. omdat je niet alles kan zien door de lens lijkt het alsof de werkelijkheid helemaal anders is. Daar hou ik wel van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.