Jozef de Ferraris

In mijn RSS-lezer zat er vandaag een feed die mijn aandacht trok: België in 1777, geschreven door Pimpajoentje. Het verhaal lees je maar op haar blog, ik wil hier gewoon even vertellen dat ik mij uren kan bezig houden met het bekijken van kaarten en satellietbeelden.

Wat ik nog het meest verrassend vind (maar als ik er op na denk is dit eigenlijk niet zo verrassend) is dat de meeste veldwegen die ik nu ken er in 1777 ook al waren, daar waar de minder grote verbindingswegen pas achteraf bijgekomen zijn.

http://www.kbr.be/collections/cart_plan/ferraris/ferraris_nl.html

Mooi WordPress thema trouwens op Pimpajoentje. Dat zie je natuurlijk niet in een RSS lezer. Goed dat ik nog eens naar haar site ben gaan kijken.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

2 thoughts to “Jozef de Ferraris”

  1. Heel erg bedankt voor het compliment! 🙂
    En dat is ook iets dat mij opviel, curieus welke dingen al bestonden en welke dingen er pas later gekomen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.