Ik was misschien wat voorbaarig door te zeggen dat data niet mainstream zou worden omdat het nog te duur is. Het aantal smsjes dat met oudjaarsavond is verstuurd mag dan wel opnieuw een recordhoogte bereikt hebben, er is concurrentie voor de Mobile Vikings op komst. Mobile Vikings was tot nu toe de enige operator (MVNO) die mobiele data aanbood tegen interessante voorwaarden. Daar komt nu met Jim Mobile een speler bij. Toevallig of niet, beide zijn MVNO’s op het Base netwerk.

Hoewel het maar een promo lijkt te zijn, de Jim Mobile 5€ voordeelbundels zien er interessant uit. Door een SMS code te sturen naar 1984 kan de klant kiezen van welke voordeelbundel hij gebruik wenst te maken. 500 smsjes, 25 belminuten ATAN of 500 MB data. De bundels zijn 30 dagen geldig en kunnen eens ze zijn opgebruikt opnieuw aangevraagd worden.

Wie enkel en alleen mobile data wenst te gebruiken, kan hier zijn voordeel mee doen. Je moet immers niet voor minstens 15€ herladen. Aan de andere kant krijg je bij Mobile Vikings wel meer waar voor je geld. 1GB data, 1000 sms’en en ongeveer 60 minuten beltijd.

Benieuwd of er na 31 januari nog promo’s zullen volgen, of dat de Mobile Vikings heer en meester zullen blijven in de zee van Mobiele data.

4 Replies to “Jim Mobile – High 5 – 500 MB Databundel”

 • Mijn inziens ben je dan toch beter af bij Proximus. Voor 15euro mag je daar 15h surfen op hun 3G netwerk. Ik zou maar 155Kbps moeten halen om op 15h die 1GB van MV binnen te halen. Maar vermits UMTS/HSDPA makkelijk hierboven gaat…

 • Toch beter bij MV. Je berekening klopt maar niemand gaat met zijn gsm heel de tijd grote bestanden zitten streamen. Plus bij proximus betaal je als je pay&go hebt direct 50 eurocent per begonnen halfuur van je sessie. Dus als je 5min surft betaal je al 50 cent en 35min al een euro. Zo goedkoop is het dus niet

 • Lijkt me best intressant , persoonlijk bel ik niet veel , sms-mms ook niet veel , wil wel af en toe het web op voor kleine dingen … best leuk.

  De grote vraag echter, WAAR zijn de contactpunten , http://www.jimmobile.be/nl is een zielige site zonder support links , best jammer.

  Iemand een oplossing om bv. in te schrijven voor High Five bundel ???

  mvg,
  Phil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.