Hier en daar lees ik het één en ‘t ander over
http://www.100pushups.info/, een trainingsprogramma om 100 keer te kunnen pompen. In mijn tienerjaren was ik bij de beste van de klas. Het was zowat het enige (op touwklimmen na) waarin ik beter was dan de rest.

Nu, tien jaar later viel het eerder wat tegen. Ik geraak vandaag niet verder dan 23 keer pompen. Dat moet beter kunnen. Ik ga de uitdaging aan. Binnen twee maanden kan ik 100 keer aan één stuk pompen.

Ik kijk er al naar uit!

2 Replies to “Honderd Push Ups”

  • soms lijkt het zo stom: waarom zo hard werken om het te kunnen? Eenmaal dat je stopt om het te onderhouden valt het weer helemaal op z’n gat. En binnen een paar jaar kan je dan zelfs geen 23 x meer pompen. Wnt hoe ouder je wordt…

  • Haantjes gedrag zeker? Waarom gaan mensen joggen? Als je daar mee stopt moet je ook weer opnieuw beginnen. Maar daar zijn ook trainingsprogramma’s voor, geen probleem toch 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.