Mijn goede voornemen voor 2016 is om dit jaar ten minste 1000 km te longboarden.

Tussen april en december 2015 heb ik 275 km op m’n plank gestaan. Waarvan 124 km in juni. Na het breken van mijn pols heb ik maar 40 km meer geskatet. Ofwel regende het, ofwel was het al donker ofwel lagen er teveel bladeren. Allemaal excuses om niet vroeg uit de veren te zijn en een rondje te gaan rollen. Van de gezonde endorfine verslaving die je op een twee-tal maanden kweekt ben je blijkbaar ook snel afgekickt. En het feit dat je niet meer in short en marcelleke kan skaten maakt het ook niet simpeler. Ik ben nog op zoek naar goede winter skate kledij.

Maar het vuur begint weer te branden. Hoewel Ik er een beetje tegen op zie om de eerste keren weer zwaar af te zien. Om terug het ritme te vinden dat ik in juni zo goed heb kunnen volhouden. Maar ik weet dat het kan, én dat het rap gaat. Met de training tools van Polar en Endemondo zie je je conditie elke training beter worden. En wie een goede conditie heeft, voelt zich ook beter. Vooral daar kijk ik naar uit.

Mits wat discipline zal die 1000 km goed te halen zijn. Een paar kg minder is een bijkomend extraatje.

… en eens op het onverwachts op restaurant gaan eten.

2 Replies to “Goede Voornemens 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.