Na twee bestellingen te hebben geplaatst, en in goede staat te hebben ontvangen, kan ik wel zeggen dat ik een tevreden klant ben van CameraNU.nl.

In de zomer kocht ik er een Canon Speedlight 430ex II en vorige week liet ik een Canon EF 50mm 1.8 overkomen vanuit het noorden. Betalen kan met kredietkaart, maar dan moet je 2% extra betalen. Ik kies steeds om vooraf via overschrijving betalen. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van Fotokonijnenberg, dewelke ik steeds als referentie gebruik, alleen zijn de verzendkosten er lager.

Normaal gezien zou ik zulke dingen bij de fotoboer om de hoek halen, maar omdat die vertikt om in zijn etalage prijskaartjes te zetten, kom ik daar niet meer binnen. Ik wil niet moeten vragen wat iets kost, om dan te zeggen dat ik het niet moet hebben omdat het 10 euro duurder is dan wat ik er via het internet aan zou moeten geven, inclusief verzendkosten.

CameraNU.nl levert goede service, doet aan betaal- en orderopvolging, verpakt alles zeer degelijk en heeft in haar assortiment heel wat spullen die op mijn verlanglijstje voorkomen. Ik zal daar in de toekomst zeker nog wat bestellen!

One Reply to “CameraNU.nl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.