Belgacom Bedankt U

Hola, who is bedanking me now? Belgacom toch wel niet zeker!

Vul uw klanten- en telefoon- of internetaansluitingsnummer in op belgacombedanktu.be en kies uw geschenk. Je kan kiezen (voor zover ik het heb onthouden, want je kan het maar één keer aanvragen en mijn aanvraag is al binnen) tussen gratis belminuten, 40 fotoprints, 10 GB extra downloadvolume, 5 euro om een film te huren via de filmcatalogus of een voetbalmatch t.w.v. 8 euro.

Ik heb gekozen voor het volume pack van 10 GB. Vanaf augustus kan ik ervan profiteren als mijn 25 GB die in mijn abonnement zijn inbegrepen opgebruikt zijn. De overgebleven GB’s zijn trouwens overdraagbaar naar de volgende maanden. Wat mij betreft is dit de beste keuze.

Maar wees er snel bij, er zijn maar 500 000 cadeaus en niet alle cadeaus zijn even populair.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

5 thoughts to “Belgacom Bedankt U”

  1. Ik kan het zoveel keer aanvragen als ik wil, ik krijg maar 2GB extra, maar volgens mij als ik het 5 keer aanvraag, krijg ik geen 5x2Gb extra volume, ik krijg het maar 1 keer denk ik.

  2. Martijn, er zijn maar een beperkt aantal prijzen. De 10 GB’s zullen op geweest zijn. Je kan sowieso maar één keer een cadeau kiezen. Meerdere keren hetzelfde aanvragen heeft geen zin.

  3. Mevrouw,mijnheet,
    Betreffende uw actie gratis geschenen ,belgacombedankt u,zou ik graag gratis beltijd krijegn op mijn vaste telefoonlijn met nummer 011/xxxxxx, indien dit geschenk is uitgeput gelieve me dan gratis surftijd op mijn computerabonnement te geven.
    Met beleefdegroeten Closset Guy

  4. gratis telefoneren met gsm,met een budget van 50 euro,levenslang,ben al trouwe klant sinds bestaan van belgacom en proximus.
    DOE ZO VOORT BELGACOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.