Ik liep al een tijdje rond met het idee om een whiteboard te kopen. Eentje om in de keuken op te hangen. Eentje dat polyvalent ingezet kan worden. Voor Golb Jr. om zijn sommetjes te oefenen en om zijn tekentalent te tonen, en voor mij en mijn vrouw om lekker ouderwets met elkaar te communiceren nu onze shiften niet meer gelijk lopen.

De site van Whiteboards.be zag er eenvoudig en professioneel uit (met “de no-nonsens whiteboardspecialist” als slagzin mag dat ook wel), en de prijzen en leveringskosten vielen erg mee. Zeker als je weet wat ze durven vragen voor een speelgoed whiteboard in een speelgoedwinkel.

Size does matter, dus koos ik er eentje uit de Pro Series van 100cm x 200cm.

Een bestelling geplaatst voor 15uur wordt de volgende dag geleverd. Dat wou ik wel eens zien. Omdat ik vandaag toch de hele dag thuis zou zijn plaatste ik gisteren rond 14uur mijn bestelling. Ik was enorm verrast toen er deze morgen om 8u35 al een bestelwagen voor mijn deur stopte om mijn whiteboard te leveren. Dat was ruim binnen de tijd!

Tijdens de middagpauze even van de aanwezigheid van de Mrs Golb profiteren om het bord te monteren. 6 gaten later (4 voor het bord en 2 voor de lol) konden we onze eerste kribbels al optekenen. Zalig gewoon… m’n eigen whiteboard. Ik voel mij al meteen belangrijker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.