Url Van De Dag

We zien dagelijks verschillende url’s in het straatbeeld. Voor elke promotie kan je er wel een vinden. Ook menig bestelwagen is voorzien van een verwijzing naar het www. Altijd handig als je eens nieuwe contactlenzen wilt proberen of wanneer je een aannemer zoekt. Laten we die url’s de nuttig, informatieve url’s noemen. Maar daar ben ik niet naar op zoek.

Ik ben op zoek naar een url die wat zegt over de eigenaar. Liefst een zo ingewikkeld mogelijke url. Of van die url’s die eindigen op .tk. Van die sites die niet mega professioneel zijn, maar waar de eigenaar toch trots op is. Sites die echt iets zeggen over de eigenaar. Iets zoals deze die ik vanmiddag tegenkwam.

Een uitgebouwde polo. Met een url naar een SkyBlog (SkyRock). Wat zou er achter zitten?

Een site over een clubje tuners! Er zitten eigenlijk wel een paar vette auto’s tussen. En zo kom je ook eens wat te weten over de anders zo anonieme eigenaar. Meer zelfs we kunnen zien wat er in de koffer zit (zie site). Een leuke ge-ice-te muziek installatie. Is dit wel zo slim?

Het zag er allesinds naar uit dat Christophe nog wat van zin is met zijn Polo, want ik veronderstel dat hij de bumpers en deurstijlen nog wil laten opspuiten. Dat heb ik in de rapte even voor hem gedaan. In de rapte ja, want ik wil nu naar “Mijn Restaurant” gaan kijken…

De achterbumper was wat overbelicht, daarom krijg ik hem niet in de juiste kleur. Maar de zij- en voorkant zijn toch vrij goed gelukt. Al zeg ik het zelf (maar ik ben dan misschien ook rap content).

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.