Stukje Fossiele Kaak

Tijdens een strandwandeling vond ik dit stukje kaak. Het zag er vrij fossiel uit, dus nam ik het maar mee.

Onderkaak 1-1

Onderkaak 1-5

Ik heb het ook op fossiel.net gepost ter determinatie. Daar variëren de antwoorden van neushoorn, zeehond, rund en hert tot krab. Ik ken er zelf ook niets van natuurlijk, en hoewel ik eerst dacht dat het een onderkaak was, kan het evengoed een stuk bovenkaak zijn. Morgen mijn lichttent nog eens opzetten, om foto’s te maken van de onderkant. Eens zien of dat meer duidelijkheid kan scheppen.

Misschien is het zelfs niet eens een fossiel…

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.