Je moet je facteur soigneren, dat vonden ze bij Solidblog.be. Op zich heb ik daar niets op tegen, maar dan had ik wel graag gehad dat “de facteur” (of het nu een professional is, of een reclame verdeler) zijn werk ook goed doet.

Ik kan ganse verhalen schrijven over verdwenen facturen, aanmaningen en deurwaarders, maar dat ga ik nu niet doen, want dat heeft weinig met een brievenbus te maken. Die dingen zijn immers nooit aangekomen, maar ergens verdwenen in een zwart gat.

Ik ga wel schrijven over mijn uitvinding van de slimme brievenbus. Misschien ga ik er wel mee naar De Bedenkers.

Ik haat het als mijn post nat en doorweekt is, dus heb ik daar iets op bedacht. Binnenin mijn brievenbus heb ik sensoren geplaatst die kunnen waarnemen of mijn post goed in de brievenbus is gestoken. Als dat het geval is, komt er van uit de gekoelde ruimte onder de brievenbus een smakelijke verrassing naar boven en kan de postbode zijn dorst lessen. Steekt de post er nog half uit, dan gebeurt er niets. Ik zat nog te denken aan een bokshandschoen op een veer, maar dan komt mijn post waarschijnlijk nooit meer aan.

Ik heb ook iets over AB Inbev horen vallen… Misschien sponseren die wel wat Jupiler Tauro. Niet voor de postbode, maar voor mij 🙂

3 Replies to “Soigneer De Facteur”

  • Film heeft eigenlijk niets met postmannen of brievenbussen te maken. Maar die Tauro… Als je er daar twee van drinkt, dan zal de post niet meer mooi in de brievenbus steken, denk ik zo maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.