Het Securail personeel krijgt nieuwe opvallende uniformen. Securail is de veiligheidsdienst van de NMBS.

Om dit te vieren lanceren ze een informatiecampagne met affiches en folders. Je kan de afbeeldingen van de affiches hieronder zien.

Op de affiche in het Frans heb ik niets op aan te merken…
Nieuwe Look Securail - Frans

Maar die in het Nederlands…
Nieuwe Look Securail - Nederlands

Vrouwen vinden het misschien leuk, maar ik stel mij toch vragen bij het feit dat David mij wel ziet “zitten” en Mourad een oogje op mij heeft. Met Sophie is niets mis, haar nummer heb ik al een tijdje in mij gsm staan. Ik heb een jaar geleden eens iets vreemds gezien, en vroeg mij op dat moment eigenlijk wel af wat ik zou moeten doen. De Politie of de 100 bellen vond ik er wat over, en gelukkig is er toen niets ernstig gebeurt. Allesinds, ‘t heeft toen het nieuws niet gehaald…

Maar nu terug bij David en Mourad. “David houdt u in het oog” en “Niets ontgaat Mourad”, zouden toch meer gepast geweest zijn. Ik ben niet zo voor mannen die een oogje op mij hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.