Er wordt dikwijls gelachen met de bouwpakketen van IKEA. Het plan zou niet kloppen en er zouden schroeven en andere onderdelen te kort komen. Ikzelf heb nooit last gehad van een tekort aan schroefjes, maar heb de plannetjes ook al eens vervloekt. En waarom vervloek je ze dan? Juist omdat ze heel juist en gedetailleerd waren. Links met rechts, en boven met onder verwisselen, ik heb het al allemaal meegemaakt. En het was iedere keer mijn eigen stomme fout.

Ik ben iemand die koopt wat hij nodig heeft. Ik ga naar een winkel om te kopen wat ik wil, niet om te zoeken wat ik misschien wil kopen. Vind ik niet wat ik wil, dan koop ik gewoon niets, en zoek ik verder. Niet iedereen denkt zo. Sommigen gaan naar de IKEA met het idee iets te maken met wat ze in de IKEA kunnen vinden. Is het niet 100% hun goesting, dan maken ze het hun goesting. Dàt was nog niet in mij opgekomen, en ik ga de volgende keer dat ik de IKEA bezoek eens wat beter rondkijken.

Een IKEA hacker is iemand die zich niet bekommerd om de schroeven of het plan, want het past toch niet hoe hij het wil en daar heeft hij wel wat voor over.

Snuffel maar eens door volgende site, er zitten toch wel een paar goede ideeën tussen!

http://ikeahacker.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.