Meestal ga ik met de fiets naar het station, maar gisteren besloot ik om practische redenen eens te voet te gaan. Langzaam fietsen is iets wat ik niet kan, het moet altijd zo snel mogelijk gaan. Dat heeft tot gevolg dat ik dus meestal vrij weinig oog heb voor details.

Gisteren was dat dus anders. Al van ver kon ik zien dat er iets niet juist was. Op het plekje slib aan de binnenkant van een bocht van de Demer zat er maar 1 eend. Meestal zitten er daar een stuk of drie, vier. Ik vond al dat ze in een rare houding zat, totdat ik zag wat er werkelijk aan de hand was.

zinloos geweld op een eend

De onderstaande thumbnails linken naar de foto’s van dit zinloze geweld. De beelden kunnen schokkend zijn voor mensen die van dieren houden.

Zinloos geweld op een eend Zinloos geweld op een eend

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.