Golb’s Gekleurde Pilletjes Dieet

Voor iedereen die een paar kilootjes wil afvallen, en op zoek is naar een goed dieet: zoek niet verder. U heeft Golb’s Gekleurde Pilletjes Dieet gevonden. U zal zien u zal afvallen, u fitter voelen en een beter conditie hebben. U zal minder vaak ziek zijn en kans op hart- en vaatziekte zal aanzienlijk verminderen.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Ieder gekleurd pilletje heeft zo zijn specifieke eigenschappen en betekenis.
Er zijn vijf verschillende kleuren. Ze zijn echter allemaal op dezelfde manier opgebouwd. De gekleurde buitenschaal zorgt ervoor dat u ze gemakkelijk kan herkennen. Daaronder zit een dikke laag werkende stof die bij inname een geluk makend of troostend effect op u kan hebben. De kern bestaat uit een plantaardige vrucht die voor 25% uit eiwitten bestaat.

Bij uw ontbijt, dat bestaat uit vier sneden brood met hagelslag, eet u één rood pilletje.
Daarna gaat u een half uurtje fietsen. Hierbij eet u één blauw pilletje.
‘s Middags eet u een volwaardige, doch niet te vette maaltijd met veel groenten. Na het eten slikt u het groene pilletje.
‘s Avonds eet u een broodmaaltijd met licht beleg gevolgd door een oranje pilletje.
En voordat u ‘s avonds gaat fitnessen zuig je het gele pilletje op.
Zorg er ook voor dat je per dag minstens 2 liter water drinkt.

Resultaat verzekerd! Benieuwd naar deze magische pilletjes? Klik hier. Er is ook een variant zonder plantaardige vrucht, voor diegene die écht karakter hebben.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

3 thoughts to “Golb’s Gekleurde Pilletjes Dieet”

  1. IK schrijf dat hier om te lachen, maar heel wat echte dieetproducten (shakes, pillen, zalfjes, druppeltjes) beweren dit echt. Eigenlijk komt alles neer op goede gewoonten en heb je hun producten niet nodig. Gewoon (ja zeker, heel gewoon) gezond eten en wat sporten zijn voldoende om een ideaal gewicht te hebben.

    Alleen hebben veel mensen wat motivatie nodig en een ellenlang lijst met opgeschoonde verklaringen van mensen die zeggen dat het werkt. En het moet simpel zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.