Foute Berichtgevingen In De Pers

De beroepsjournalisten mogen dan wel zeggen dat bloggers niet objectieve dagboekschrijvers zijn, en dat bloggers het nieuws vertekend weergeven. De reporters en redacteur(s) van Het Belang Van Limburg zijn anders niet veel beter meer te noemen.

Een foutje kan al eens voorkomen, maar tegenwoordig toch echt wel te veel. Zeker in een tijd als vandaag, waarin het vrijwel geen moeite kost om iets na te gaan. Zo schrijven ze vandaag dat er een recordbedrag is neergeteld voor een schilderij van Monet. Het schilderij dat ze tonen is echter niet ‘Le pont du chemin de fer à Argenteuil‘ waar het over gaat.

Verkeerde Afbeelding Bij Artikel HBVL

En dat is niet het enige. In plaats van zich te profileren als kwaliteitskrant, doen ze steeds meer en meer aan sensatie journalistiek. Schoenmaker, blijf bij uw leest! Als ik nieuws wil lezen, dan wil ik dat doen op de site van een echte krant, wil ik de roddels en de sensatie weten, dan surf ik wel naar zattevrienden.be, of lees ik de Story.

Golb

Dertiger, echtgenoot, papa. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Introvert, fotograaf, motard en radio amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.