Volgens een artikel in de Telegraph beweren 28% van de (Engelse) vrouwen dat de smartphone aan de basis ligt van hun verstoord sexleven.

De man zou liever nog wat status updates doen op Facebook en Twitter, of wat mailtjes lezen in plaats van zijn vrouw te behagen.

Na de ik-ben-moe, ik-heb-hoofdpijn en ik-heb-kou excuses pakken de dames nu uit met een jij-speelt-met-je-smartphone excuus om geen sex te hebben. Slim gevonden, want zo leggen ze de nadruk niet op zichzelf, maar op de man.

Al heb ik zwaar mijn twijfels bij de oprechtheid van dit excuus. Eigenlijk hebben ze gewoon zelf weer geen zin om van bil te gaan, maar willen ze doen alsof de man de oorzaak is. Zij zijn de arme slachtoffertjes. Wel beste dames, doe dan eens wat moeite. Ik kan zo los uit het hoofd 25 dingen verzinnen die een man heel vlug zijn mobieltje doen vergeten. Eén ervan is: “alles uit behalve het licht”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.