Toen ik deze post las op Michel’s blog, dacht ik meteen aan een site waar ik mij al een hele tijd geleden had geregistreerd.

Euro Bill Tracker

Deze site heeft als doel, de verspreiding van de eurobiljetten weer te geven. Zo kan iedereen de biljetten uit zijn portefeuille registreren, en kijken of iemand anders dat biljet al ooit heeft ingegeven. Die kans is wel heel klein. Van de 800 miljoen geregistreerde biljetten zijn er slechts 160 000 die een “hit” opleverde.

Euro Bill Tracker is al online sinds 1 januari 2002 (de invoering van de Euro). Ik heb mij geregistreerd ergens in 2004. Hoe het komt weet ik niet, maar het is telkens weer meer dan een half jaar geleden wanneer ik nog eens een biljetje ingeef. Eigenlijk weet ik het wel: ik heb gewoon heel weining cash geld op zak. En als ik al eens cash geld op zak heb, dan denk ik niet aan Euro Bill Tracker

Binnen een half jaar ga ik nog wel eens kijken 🙂

One Reply to “Euro Bill Tracker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.