Ik ben al een tijdje aan het nadenken over welke digitale spiegel reflex camera ik zou kopen. Een paar maanden geleden was voor mij de kogel door de kerk, het zou de Canon 40D worden. Een goede manier om voor uzelf uit te maken of het fotografie gebeuren voor u geen bevlieging is, is het weerstaan van de drang om een toestel te kopen.

Tegen die drang ben ik nu al twee jaar aan het vechten (haha). Maar ik noem dat een beetje de kat uit de boom kijken. Twee jaar geleden vond ik de Nikon d80 wel iets hebben, maar ondertussen is de Canon 40D verschenen. Door nog wat te wachten is die 40D zelfs al heel wat in prijs gezakt. Een 50D zou dan ook elk moment kunnen uitkomen, al is dat natuurlijk koffiedik kijken.

Als ik nu nog langer naar die kat in die boom ga kijken, dan gaat die kat doodgaan van de honger. Volgende maand koop ik hem!

Om al een beetje in de sfeer te geraken, en om al meteen de eerste dag te kunnen genieten van het nieuwe toestel ben ik al wat gaan zoegelen. Op Youtube heb ik alvast een online manual gevonden. Handig!

(Het eerste deel van 11)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.