Na gisteren Borat gezien te hebben op 2BE had ik enorm zin om nog eens naar Black Cat, White Cat te kijken.

Het absurde gecombineerd met opjuttende muziek is de gemene deler tussen Borat en Black Cat, White Cat. Ik weet nog dat ik de eerste keer per ongeluk bij het zappen op Canvas was terecht gekomen, net toen de film begon. Verschillende keren dacht ik: wat ne brol / zever is mij dat hier, maar toch ben ik blijven kijken, en voor ik het wist zat ik helemaal in de film en was de film eigenlijk al gedaan.

We zijn gewoon om films in het Frans of het Engels te kijken en zonder dat we daar bij stil staan halen we toch enorm veel informatie uit de gesproken tekst en niet zozeer uit de ondertitels alleen. Met een film als Black Cat, White Cat ben je natuurlijk verplicht om alle tekst te lezen, want het Kroatisch ben ik niet meester.

Seffens eens kijken of hij in de Belgacom Film catalogus zit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.