Dit vind ik wel een leuk filmpje. Met behulp van een programmaatje op je CF kaartje en het firmware update menu van de camera, kan je deze extra functionaliteit aan je Canon 40D toevoegen. Nu ja, echt toevoegen is het niet, wat blijkbaar is dat dan het enige wat je ermee kan doen. Nadat je genoeg hebt van het video opnemen, zet je de camera gewoon uit, en dan weer terug aan, en alles is weer bij het oude.

Misschien nog niet super handig, en je zal het ook zonder geluid moeten stellen, maar het is wel leuk om te weten dat het eventueel zou kunnen moest je daar de noodzaak voor voelen.

Ik ga het allesinds niet proberen, want ik wil het risico niet lopen dat ik mijn toestel omtover tot een ‘brick’.

Via Via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.