3 Replies to “Oh Oh Tirol”

  • Even er toch op wijzen dat hoe epic de volledige aflevering ook is, ik nog steeds aan de grond genageld stond dat Sniper zomaar even een boterham, volledig met bordje, in een kleerwinkel zat te eten. Waarschijnlijk stelt niemand zich daar vragen bij maar ik kon het maar niet vatten hoe een ordinaire huis, tuin en keuken boterham in een hippe kleerwinkel terecht komt.

    En ja soms stel ik mij teveel vragen 😉

  • Lol! Dat had ik nog niet eens gemerkt (3:00). Misschien wou hij nog wat groeien om zo alsnog in de maten voor volwassenen te vallen? (2:19)

  • Hij had nochtans meer geen kleren aan dan wel dus zo “nodig” leek mij dat nu ook weer niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.